Boðklivi

Kære forældre i 7.a

Vi siger tak for syv dejlige uger med jeres børn. Vi føler, at det har været en meget lærerig tid for os, og vi fornemmer, at børnene har haft det ligeså. Vi har vedhæftet et link, hvor i kan læse elevernes artikler og høre deres interviews og podcast. Vi håber i vil undersøge dette, og at eleverne selv fortæller om mere!

Mvh., de to praktikanter, Casper og Andreas

https://athjez.wixsite.com/sandhedenfra7a

 

Morgunmatarskipan

Rachel Eysturtún telefon 530073

Ítrottur

Bólkur 1: Ítrott

Bjarti, Høgni, Pauli, Sverri og William S.

Bólkur 2: Ítrott

Andrea, Anna, Anni Helena, Barbara, Birita, Elma, Lea Reiðunn og Sólja

Bólkur 3: Ítrott

David, Josva, Rasmus, William R og Zakarias

Kære forældre  
Vi er to praktikanter fra Danmark, som i de næste 5 uger skal undervise udskolingen i henholdsvis dansk, samfundsfag og religion. Vi har set frem til vores praktik på Hoyvik skolen, og vi håber, at vi får mange lærerige og spændende timer med jeres børn.  
I 9.a og 9.b skal vi arbejde med bogen Intet af Janne Teller, hvor vi kronologisk analyserer os gennem bogen og dennes dilemmaer. 
I 8.a og 8.b skal vi arbejde med bogen Drengen i den stribede pyjamas af John Boynes. Ligeså arbejder vi også her kronologisk og analytisk med bogens dilemmaer. Yderligere skal vi også undervise 8.a og 8.b i religion, hvor temaet bliver buddhisme og hinduisme. Til sidst skal 8.b også undervises i samfundsfag, hvor vi skal diskutere og arbejde med medier og kommunikation.  
I 7.a skal vi undervise i dansk, og temaet bliver avis og medier. Derudover skal vi også undervise 7.a i samfundsfag, hvor temaet bliver demokrati.  
Vi glæder os meget til at komme i gang! 
 
Mvh. Casper Næsdal og Andreas Jessen  
 

Góðu foreldur

Niðanfyri er nýggja kontonummarið hjá 7. a í Betri banka. Tit verða vinaligast biðin um at flyta 200,- inn á hana :)

9181-520.752.7